Fokusaften Aalborg

Fokusaften Aalborg er en gratis mulighed for at møde rigtige ingeniører fra nogle af de største og mest spændende virksomheder, som ansætter nyuddannede ingeniører i Danmark. Du vil få et indblik i dagligdagen for ingeniører i disse virksomheder, og du kan måske møde kommende arbejdsgivere til Fokusaften. Virksomhederne tilbyder en masse forskellige muligheder f.eks. fuldtidsjob, studiejob, projektsamarbejde og specialeprojekt, og de håber at møde kandidater til disse til Fokusaftener.
Fokusaften Aalborg byder også på Fokusaften On Tour, hvor du som studerende besøger virksomheder i deres egne lokaler.

Fokusaften

Hver aften har et specifikt tema indenfor et bestemt fagområde af ingeniørvidenskaben. Der vil normalt være mellem to og fire deltagende virksomheder hver aften, som laver to præsentationsrunder, hver af én times varighed – inklusiv tid til at stille spørgsmål til virksomheden. Dette betyder, at du vil have mulighed for at høre to forskellige virksomheder på en aften. I pausen mellem præsentationerne vil DSE servere et stykke frugt og noget at drikke. Efter anden præsentationsrunde vil der blive serveret gratis aftensmad, og du vil have mulighed for at tale yderligere med virksomhedsrepræsentanterne.

Typisk program for Fokusaften:
– Velkomst
– Første runde oplæg
– Kort pause
– Anden runde oplæg
– Aftensmad

Fokusaften On Tour
Til Fokusaften On Tour kommer du på besøg hos din potentielle fremtidige arbejdsgiver. Du vil få en rundvisning og komme til at høre om arbejdsmiljø, arbejdsopgaver og meget mere fra de ansatte ingeniører – du kan selvfølgelig også selv stille spørgsmål.